ΈΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, με πρωτοβουλία της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, υλοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των γονέων και κηδεμόνων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Αγγελινά, συνεργάτη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα κ. Τζόκα, αφού ο ίδιος απουσίαζε.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν αρκετοί γονείς, οι οποίοι συνέβαλλαν καθοριστικά με τις παρεμβάσεις τους.
Σχετικά με το πρώτο ζήτημα που τέθηκε, αναφορικά με τη μετακίνηση των παιδιών μας, ο κ. Αγγελινάς δεσμεύτηκε πως μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου θα μπει σε ισχύ και το 4ο δρομολόγιο, αφού έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες διαπραγμάτευσης.
Ενώ σχετικά με το ζήτημα της τροποποίησης των ήδη υπαρχόντων δρομολογίων, ώστε αυτά να εξυπηρετούν τις πραγματικές ανάγκες μετακίνησης των μαθητών, χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα, όπου μαθητές να χρειάζεται να διανύουν καθημερινά αποστάσεις ακόμη και 2χλμ, για την επιβίβαση και αποβίβασή τους στο σχολικό λεωφορείο, ενημέρωσε πως ήδη έχει περάσει από οικονομική επιτροπή και μέσα στον Ιανουάριο τα δρομολόγια θα διευρυνθούν.

Το δεύτερο αίτημα που τέθηκε, αφορούσε  τη διαμόρφωση της αίθουσας χορού, ώστε να πληρούνται όλοι οι ασφαλείς και  αναγκαίοι  όροι που απαιτούνται για τη διδασκαλία των παιδιών μας.
Ο κ. Αγγελινάς απάντησε πως η Περιφέρεια δεν έχει αρμοδιότητα στο εν λόγω ζήτημα, καθώς επίσης ότι το ζήτημα αυτό,αφορά την ΚΤΥΠ και την Επιτροπή Παιδείας.

Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι της  Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, ζητήσαμε με την ευθύνη της Περιφέρειας, να οριστεί κοινή συνάντηση, μεταξύ εκπροσώπων της ΚΤΥΠ, του Δήμου και της Περιφέρειας, στην οποία θα συμμετέχει και το θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί τους γονείς.
 Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία  με τον Αντιπεριφερειάρχη προκειμένου να οριστεί η εν λόγω συνάντηση.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση από πλευράς μας, πως ο Σύλλογος θα επαγρυπνεί για την υλοποίηση των αιτημάτων που κατατέθηκαν και με δεδομένο ότι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι εκρηκτική τόσο για τους γονείς αλλά κυρίως για τα παιδιά μας, θα είμαστε σε ετοιμότητα να επανέλθουμε δυναμικά την επόμενη φορά.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !