Αιτημα προς ΚΤΥΠ

Στην χτεσινη διαμαρτυρία στην ΚΤΥΠ καταθεσαμε το εξης έγγραφο:

Θέμα: ‘’Κατάθεση αιτημάτων αναφορικά με τον βασικό απαιτούμενο εξοπλισμό για την λειτουργία των ειδικοτήτων και την υλικοτεχνική κάλυψη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου’’.          

Κυρία Πρόεδρε,
Εχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την πρώτη και τελευταία συνάντηση μαζί σας κατά την οποία σας ενημερώσαμε για ένα σοβαρό ζήτημα που παραμένει σε εκκρεμότητα, παρότι διανύουμε τους τελευταίους μήνες της σχολικής χρονιάς. Κατά την συνάντηση αυτή μας διαβεβαιώσατε οτι θα υπάρξει άμεσα λύση. Γνωρίζοντας ότι η νομοθεσία σχετικά με το ποιός είναι υπεύθυνος – σε περίπτωση σχολείων ΣΔΙΤ- ορίζει την ΚΤΥΠ ως άμεση προϊσταμένη Αρχή επανειλημμένα ζητήσαμε νέα επαφή μαζί σας. Έχουμε αιτηθεί μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (14-12-2017) να μας ορίσετε συνάντηση μαζί σας κατά την οποία θα παρεβρίσκονται και οι κύριοι : Αλεξόπουλος Αθανάσιος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Θεοδωράκος Αναστάσιος εκ μέρους του Δήμου Περιστερίου και η κυρία Σοφιάδου Κωνσταντίνα Διευθύντρια του Καλλιτεχνικού Σχολείου Περιστερίου. Γίναμε αποδέκτες της σιωπής μιας και δεν υπήρξε καμία γραπτή ή προφορική απάντηση σας.
Οφείλουμε να επαναλάβουμε το αίτημα μας για τη κατασκευή κατάληλα διαμορφωμένου δαπέδου στην αίθουσα χορού. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ. Στις αιθουσες χορού πρέπει να πληρούνται  όλες οι απαιτουμενες προυποθέσεις και να είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα στοιχεία εκείνα που ειναι απαραίτητα για την ομαλή φοίτηση των μαθητών.
Το ζήτημα αυτό έχει επείγοντα χαρακτήρα λόγω των επαναλαμβανόμενων ατυχημάτων που έχουν υποστεί οι μαθητές αλλά και των μόνιμων βλαβών που μπορεί η ακαταλληλότητα του εν λόγω δαπέδου να προκαλέσει στο μυοσκελετικό σύστημα και στις αρθρώσεις τους.
Πολλές ελλείψεις παρατηρούνται και στις άλλες κατευθύνσεις των εικαστικών, του θεάτρου και του κινηματογράφου αλλά και στα μαθήματα κορμού του ωριαίου προγράμματος .
(Ακολουθεί αναλυτική κατάσταση των ελλείψεων)
Ευελπιστούμε έστω και τώρα να αντιληφθείτε την σοβαρότητα της κατάστασης και να ανταποκριθείτε με στάση ευθύνης στο αίτημα που σας καταθέτουμε.
Επισυνάπτουμε το αναφερόμενο ηλεκτρονικό μήνυμα και έγγραφα υποστήριξης του αιτήματος μας.

Η  Διοικούσα Προσωρινή Επιτροπή

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !