Σημαντικη Ανακοινωση

                              
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες του Σχολείου,

Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής των εκπροσώπων μας στο ΔΣ , στην Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων Περιστερίου, στην Πανελλήνια Ενωση Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων και στην Εξελεγκτική Επιτροπή.
Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη σας.
Θα προσπαθήσουμε από τη θέση του ο καθένας, να εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο δυνατό τους σκοπούς του Συλλόγου μας.
Πιστεύουμε  και είμαστε σίγουροι οτι συμφωνείτε και εσείς ότι η σωστή και αποτελεσματική λειτουργία ενός Συλλόγου και ιδιαίτερα ενός νεοσύστατου, στηρίζεται στην ενεργοποίηση και συμμετοχή ΟΛΩΝ των μελών του.

ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ
Τον καθένα ξεχωριστά με τις ικανότητες και τις ιδιαίτερες δυνατότητες του και όλους μαζί στο πλευρό μας δυναμικά για να προστατεύσουμε και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα των παιδιών μας.
Θεωρούμε απαραίτητη και δεδομένη την συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας - Καθηγητές, Μαθητές και Γονείς με αμοιβαίο σεβασμό προς τα συλλογικά τους όργανα.
Πρώτο μας μέλημα στη παρούσα κατάσταση αποτελεί η εκτέλεση της Απόφασης της Έκτακτης ΓΣ που αφορά στη δυναμική παρέμβαση μας στον Διευθυντή Εκπαίδευσης, στην Περιφέρεια , στο Δήμο Περιστερίου και στα Υπουργεία (Παιδείας και Εσωτερικών)  σε συνεργασία με άλλους εμπλεκόμενους φορείς ( Ενώσεις,ΕΛΜΕ κ.α) και Σχολεία ώστε να ακυρώσουμε την απαράδεκτη ΚΥΑ. Παράλληλα θα διεκδικήσουμε άμεση τροποποίηση και ενίσχυση των υπαρχόντων δρομολογίων για να μην βρεθεί
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥΛΜΑΝ

Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε όσο πιο άμεσα μπορείτε να μας βοηθήσετε, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στα τηλέφωνα που θα σας δοθούν,  είτε μέσω του artschoolparents@gmail.com, να μας ενημερώσετε  λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί στο δικό σας δρομολόγιο. Οι πληροφορίες σας θα αποτελέσουν την φαρέτρα μας στις πρώτες επαφές με τους υπεύθυνους της Περιφέρειας.
Θα πρέπει να γνωρίζουν οτι αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι απλώς η μεταφορά των παιδιών μας αλλά η ασφάλεια, η ψυχική και σωματική τους υγεία και η ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία  μιας και έχουν ήδη ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα να καλύψουν.
                                                           Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση

 Το  ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !