ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Αγαπητοί γονείς
Σε συνέχεια και υλοποίηση των αποφάσεων της Γ.Σ. του συλλόγου μας το Δ.Σ. προχώρησε στις παρακάτω ενέργειες:
Συνέλεξε και ταξινόμησε με την βοήθεια γονιών τα ζητήματα που προέκυψαν στις διαδρομές και στάσεις για τα παιδιά που με βαση την ΚΥΑ ήταν εντός ορίων. Με βάση αυτή την καταγραφή, σε συνάντηση με την κα διευθύντρια προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε την προέλευση του προβλήματος για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Υπάρχει ανάγκη για επιπλέον δρομολόγιο για την περιοχή της Πετρούπολης, Κηπούπολης κλπ οπότε θα μεταφερθεί το ένα λεωφορείο του Μποχώρη για να εξυπηρετήσει αυτά τα παιδιά. Όμως μεγάλο πρόβλημα υπάρχει και στο δρομολόγιο του κ. Κτενά και μετά από αίτημα του σχολείου προς την περιφέρεια θα τροποποιηθεί το δρομολόγιο με βάση τις ανάγκες και όχι την προτεινόμενη διαδρομή από το πρακτορείο. Εχουν ενημερωθεί οι γονείς που απευθύνθηκαν στο σύλλογο με mail. Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε και την δική σας ενημέρωση.
Θα επιμείνουμε προς την περιφέρεια για μεμονωμένες περιπτώσεις να υπάρξει και η δυνατότητα διαφορετικού μέσου μεταφοράς όπως το ΤΑΞΙ.
Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας τόσο για τα προβλήματα δρομολογίων που λειτουργούν όσο και για τα δρομολόγια των παιδιών εκτός ορίων λόγω ΚΥΑ.
Μετά από επίμονη όχληση μεσω mail του Αντιπεριφερειάρχη για το μείζον θέμα των παιδιών που λόγω ΚΥΑ δεν δικαιούνται μεταφοράς επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε οτι ήδη έχει αποστείλει έγγραφα προς το υπουργείο Εσωτερικών και προσπαθεί με την διεύθυνση παιδείας της περιφέρειας να λύσει το πρόβλημα αντιλαμβανόμενος πλήρως την επικινδυνότητα και το κατεπείγον του θέματος. Δεσμεύτηκε να έχει μια συνάντηση μαζί μας αμέσως μόλις έχει κάτι να μας πει.
Παράλληλα εκδώσαμε ΔΤ το οποίο με τη βοήθεια όλων των μελών του συλλόγου έφτασε τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο.
Απευθυνθήκαμε στην Ένωση γονέων Περιστερίου, στην Ομοσπονδία Γονέων Αττικής και στην Πανελλήνια Ένωση γονέων μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων και ζητήσαμε την συμπαράστασή τους.
Την Τετάρτη 9/10 η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής θα θέσει το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο.
Για το θέμα της σίτισης  παρευρεθήκαμε την Πεμπτη 3/10 στην διανομή του φαγητού όπου έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο υπάλληλοι του δημου Περιστερίου. Ζητήσαμε και συναντηθήκαμε με την υπεύθυνη της εταιρείας και τον σεφ. Εκθέσαμε την κατάσταση τονίζοντας οτι η ποιότητα των υλικών,  η υγιεινή και η καθαριότητα ειναι αδιαπραγμάτευτα και ζητήσαμε να γίνουν αλλαγές στον τρόπο διανομής, στην γεύση, στο τρόπο παρασκευής ώστε τα παιδια να μπορούν να τρώνε ευχάριστα. Μετά το πέρας 10 ημερών και αφού έχουμε την άποψη (μεσω ερωτηματολογίου) των παιδιών θα εχουμε νέα συνάντηση.
Στο θέμα των ελλείψεων των καθηγητών της γενικής παιδείας τοποθετήθηκαν δυο νέοι φιλόλογοι, μια χημικός και μια βιολόγος. Για τις ειδικότητες του χορού και του κινηματογράφου έγινε η προκήρυξη στις αρχές της εβδομάδας περιμένουμε την τοποθέτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !