ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Π.Ε.Γ.Μ.Κ.Σ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/2/2020


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ
ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
 7/2/2020
Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων δηλώνει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των μαθητών. Καλούμε τους γονείς να συμμετέχουν στο μαθητικό συλλαλητήριο τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, 12:00 μ. μ, στα Προπύλαια. Μαζί με τα παιδιά μας διεκδικούμε:
·             Να μην εφαρμοστεί η εξίσωση των πτυχίων των ΑΕΙ με τα πτυχία των κολεγίων. Όχι στην απαξίωση της δημόσιας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.
·             Να καλυφθούν όλα τα εκπαιδευτικά κενά. Άμεσος διορισμός 30.000 μόνιμων εκπαιδευτικών. Παράλληλη στήριξη για όποιον μαθητή τη χρειάζεται.
·             Άμεση πρόσληψη μόνιμου βοηθητικού προσωπικού. Στελέχωση όλων των σχολικών μονάδων με καθαρίστριες, τραπεζοκόμους, φύλακες, υπαλλήλους γραμματειακής υποστήριξης.
·             Σύγχρονες, κατάλληλες, ασφαλείς και σωστά συντηρημένες κτιριακές υποδομές. Εργαστηριακός και εποπτικός εξοπλισμός για όλες τις σχολικές μονάδες.
·             Δωρεάν, ασφαλή μεταφορά για όλους τους μαθητές χωρίς περιορισμούς.
·             Συγγραφή και δωρεάν διανομή εγχειριδίων μελέτης σε όλα τα μαθήματα ειδικότητας.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τις φωνές των παιδιών μας. Αντιστεκόμαστε στη μετατροπή του σχολείου σε ένα διαρκές εξεταστικό κέντρο. Αγωνιζόμαστε για ουσιαστικά και αποκλειστικά δωρεάν, δημόσια εκπαίδευση που θα παρέχει γνώσεις και όχι απλές δεξιότητες.

Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη 2020
12:00 μ. μ
στα Προπύλαια
Διεκδικούμε
ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΏΝΕΙ!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !