ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ.Σ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ


Αγαπητοί γονείς,

Την Τρίτη 26 Μαρτίου έγινε ραντεβού με τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Α. Θεοδωράκο μετά από  αίτημά μας προς το Δήμο Περιστερίου προκειμένου να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο έξω από το σχολείο. Αναμένουμε έκθεση συγκοινωνιολόγου για την επίλυση του προβλήματος. Επίσης έχουμε διαβεβαίωση για την απρόσκοπτη σίτηση και την επόμενη χρονιά και την δέσμευση για σταδιακό εξοπλισμό των εργαστηρίων εικαστικών με καβαλέτα. Ακολουθεί το έγγραφο που στείλαμε στον Αντιδήμαρχο Περιστερίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
https://artschoolparents.blogspot.com
email: artschoolparents@gmail.com

Θέµα: « Σήµανση επί της οδού Λευκωσίας
και µετατροπή τµήµατος της σε δρόµο ήπιας κυκλοφορίας»

Θα θέλαµε να σας ενηµερώσουµε, ότι καθηµερινά έξω από το καλλιτεχνικό σχολείο Περιστερίου, επί της οδού Λευκωσίας και ειδικότερα τις πρωινές ώρες, αποβιβάζεται µεγάλος αριθµός µαθητών, οι οποίοι παραµένουν εκτός σχολείου και επί της οδού για όσο χρονικό διάστηµα χρειάζεται, τόσο να ανοίξουν οι πόρτες του σχολείου, όσο και για να µπουν µέσα στο κτίριο. Συχνά τα λεωφορεία αφήνουν τους µαθητές αρκετά νωρίτερα από την ώρα έναρξης του σχολείου, µε αποτέλεσµα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια τους. Ανάλογη κατάσταση επικρατεί και κατά το σχόλασµα, µέχρι να επιβιβαστούν στα λεωφορεία τους.
Να σας υπενθυµίσουµε, ότι η οδός Λευκωσίας είναι δρόµος διπλής κατεύθυνσης µε µεγάλη κυκλοφορία τόσο επιβατικών όσο και φορτηγών αυτοκινήτων, λόγω των πολλών εµπορικών επιχειρήσεων στη γύρω περιοχή. Οι οδηγοί αναπτύσσουν µεγάλες ταχύτητες, προκειµένου να προλάβουν να κινηθούν µε προτεραιότητα σε ένα στενό δρόµο διπλής κατεύθυνσης, οποίος γίνεται στενότερος καθώς οι µαθητές καταλαµβάνουν το οδόστρωµα.
Θεωρούµε ως επιβεβληµένη, την τοποθέτηση σήµανσης για ύπαρξη σχολείου επί της οδού Λευκωσίας, έτσι ώστε να υπάρχει έγκαιρη προειδοποίηση των οδηγών. Θα ήταν, επίσης, απαραίτητο το τµήµα του δρόµου µπροστά από το σχολείο να µετατραπεί σε δρόµο «ήπιας κυκλοφορίας» για να µειωθεί η ταχύτητα των διερχόµενων οχηµάτων. 
Παρακαλούµε για τις άµεσες ενέργειες σας για τη αποφυγή πιθανών ατυχηµάτων.
Είµαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω συνεργασία.


Για το ΔΣ του Καλλιτεχνικού Περιστερίου


Η Πρόεδρος      
Κρικλάνη Κατερίνα
Η Γενική Γραμματέας
Καµαρινοπούλου Ελένη


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !