ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, ώρα 19:00
Το Δίλημμα. Δρώμενο από τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου (κατεύθυνση Θεάτρου 1) σε διδασκαλία της Ελισάβετ Σταυρίδου. Ένας θεατρικός αυτοσχεδιασμός στον οποίο υπεισέρχεται   κινηματογραφική ταινία καρπός της συνεργασίας με το τμήμα θεάτρου-  
 κινηματογράφου του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Κερατσινίου σε διδασκαλία Εύης Δημητροπούλου.
Μόνο με την καρδιά μπορείς ν' αγγίξεις τον ουρανό. Διακειμενική σύνθεση της Ευμ. Μάλλη, θεατρική διδασκαλία της Ελισ. Σταυρίδου και χορογραφία της Μ. Κανδυλάκη από τις κατευθύνσεις Θεάτρου και Χορού της Γ' Γυμνασίου. 
Το δέντρο που έδινε.Δραματοποιημένο παραμύθι του Σελ Σίλβερστάιν από τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου (κατεύθυνση Θεάτρου 2) σε διδασκαλία Άγγελου Σταματάκη.
Κραυγή. Θεατρικό δρώμενο με θέμα επιλογής των μαθητών, το οποίο αναπτύχθηκε στα πλαίσια του μαθήματος της Υποκριτικής. Η θεατρική διδασκαλία είναι του Άγγελου Σταματάκη και η κινησιολογία της Νιόβης Πολυχρονοπούλου.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019, ώρα 19:00
ΔιαποράματαΠροβολές κατά την περιήγηση στην εικαστική-φωτογραφική έκθεση με την επιμέλεια της Μαρίας Λάφη και του Νίκου Απειρανθίτη.
Τρωάδες του Ευριπίδη. Μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη, σκηνοθεσία της Ελισάβετ Σταυρίδου, κινησιολογία του Διονύση Τσαφταρίδη, μουσική διδασκαλία του Παύλου Ιωαννίδη. Με τους μαθητές της κατεύθυνσης Θεάτρου Α΄Λυκείου.
Οι Χορευτές. Χορευτικό Επεισόδιο σε διδασκαλία Νιόβης Πολυχρονοπούλου και Μαρίνας Μαζαράκη.
Οι Μικρομηκάδες. Προβολή ταινιών μικρού μήκους, δημιουργίες των μαθητών στο μάθημα του Κινηματογράφου. Διδασκαλία της Μαρίας Λάφη και του Νίκου Απειρανθίτη.

Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019, ώρα 19:30
Τρικυμία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Διασκευή και θεατρική διδασκαλία της Κ. Σοφιάδου, χορογραφίες των Μαρίνας Μαζαράκη, Μαρίας Κανδυλάκη, Νιόβης Πολυχρονοπούλου και μουσική διδασκαλία του Παύλου Ιωαννίδη. Παίζουν μαθητές όλων των τάξεων





Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !