ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αγαπητοί γονείς
Έχουν περάσει δύο μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέσα στους οποίους βρεθήκαμε αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα όπως το θέμα της μετακίνησης των μαθητών, την ποιότητα σίτισης, τα κενά σε καθηγητές των γενικών και των μαθημάτων ειδικότητας, την καθαριότητα και πολλά άλλα.  Πιστεύουμε  ότι κανείς δεν πρέπει να λειτουργεί αποσπασματικά και μεμονωμένα γι’ αυτό και αιτηθήκαμε  την πραγματοποίηση σχολικού συμβουλίου. Οι προβλεπόμενες από το νόμο αυτές συνεδριάσεις έχουν σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του σχολείου καθώς και την καθιέρωση τρόπων επικοινωνίας των διδασκόντων, των μαθητών και των γονέων. Θα θέλαμε από τα μέλη μας να μας ενημερώσουν για ζητήματα που θεωρούν σημαντικά, που έχουν πέσει στην αντίληψη τους και που θα ήθελαν να τεθούν στο σχολικό συμβούλιο.  Είναι απαραίτητο οι εκπρόσωποί σας να είναι ενημερωμένοι και να στοχεύουν στα προβλήματα που απασχολούν τους μαθητές και τους γονείς τους.
Παρακαλούμε στείλτε μας τις προτάσεις σας στο artschoolparents@gmail.com και εμείς θα τα συγκεντρώσουμε και θα τα θέσουμε στο επικείμενο σχολικό συμβούλιο.
Σκοπός μας είναι η συνεργασία και ο διάλογος του συνόλου των εμπλεκόμενων στην σχολική κοινότητα προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λειτουργία του.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !