ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 


Για ακόμα μία φορά το Υπουργείο Παιδείας «εμπαίζει» γονείς & εκπαιδευτικούς

Σήμερα, Πέμπτη 14 Γενάρη, πραγματοποιήθηκε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μπροστά από το Υπουργείο Παιδείας, με κύρια αιτήματα την λήψη μέτρων για την Ασφάλεια και την Υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών μπροστά στο άνοιγμα των σχολείων αλλά και την ισοτιμία στην Μόρφωση σε αυτά που είναι ακόμα κλειστά.

 Αντιπροσωπείες της ΑΣΓΜΕ, της Ομοσπονδίας Γονέων και 29 Ενώσεων της Αττικής και Συλλόγων Εκπαιδευτικών, ζητήσαμε συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προκειμένου να θέσουμε τα αιτήματά μας, για να πάρουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την ανυπαρξία πρόσθετων μέτρων το 2μηνο που τα σχολεία ήταν κλειστά αλλά και από την αδιαφορία για την ισότιμη πρόσβαση στην λεγόμενη «τηλεκπαίδευση». Για μια ακόμα φορά, βρήκαμε την πόρτα του Υπουργείου κλειστή.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση και την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, που αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για τους μαθητές αλλά και το σύνολο της σχολικής κοινότητας, δεν έχει χρόνο να συζητήσει μαζί μας, αλλά έχει άπλετο χρόνο για να φέρνει και να ψηφίζει στην Βουλή νομοσχέδια, την ίδια στιγμή που μας καλεί να μένουμε σπίτια μας!

Ε λοιπόν κύριοι, Όχι! Δεν θα μείνουμε απαθείς να βλέπουμε την Κυβέρνηση να περνάει το ένα επαχθές μέτρο μετά το άλλο, κάτω από την δαμόκλεια σπάθη της πανδημίας και προφασιζόμενη πως όλα βαίνουν καλώς. Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας! Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού αύριο 15 Γενάρη, στις 2:00 μ.μ. στο Υπουργείο Υγείας και καλούμε τις Ενώσεις και τους Συλλόγους Γονέων της Αττικής να συνεχίσουν τις πρωτοβουλίες τους σε τοπικό επίπεδο για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Αθήνα, 14 Γενάρη 2021




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !