ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ


Αγαπητοί γονείς,
Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το πρακτορείο Grefis holidays μας ενημέρωσε με μαίηλ που έστειλε σήμερα (Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16:12) ότι τα εισιτήρια για τις τρεις πτήσεις, Αθήνα –Ρώμη, Ρώμη –Μπάρι και Ρώμη-Αθήνα θα είναι κρατημένα από την Alitalia χωρίς καμία κατάθεση χρημάτων και χωρίς καμία ακυρωτική πολιτική εκ μέρους τής  Alitalia έως τις 12 Ιανουαρίου. Στην πτήση της, όμως, από Νάπολη για Ρώμη (12/2/2020) η Alitalia δεν μπορεί να δεσμεύσει πενήντα τέσσερα (54) εισιτήρια, γιατί το αεροπλάνο της είναι μόνο εβδομήντα επτά (77) θέσεων. Προκειμένου να γίνει η κράτηση, θα πρέπει να αυξηθεί η τιμή κατ’ άτομο κατά 48,00 και να καταβληθεί έως την Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020, το ποσό των 5.175,00 (30% του συνολικού κόστους των εισιτηρίων).
Για το λόγο αυτό και προκειμένου η τιμή της εκδρομής να παραμείνει στα 520 € (παρά την αποχώρηση πέντε μαθητών), το πρόγραμμά μας θα πρέπει να αναδιαμορφωθεί. Συγκεκριμένα, όπως προτείνει το πρακτορείο, η αναχώρησή μας από Νάπολη για Ρώμη θα πρέπει να γίνει οδικώς με το πούλμαν (210 χλμ., 3 ώρες) το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου (08.30-09.00 και άφιξη στη Ρώμη 11.30-12.00). Εκεί θα γίνει ξενάγηση στα σημαντικότερα ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία της πόλης: στις διάσημες πλατείες της, στη Fontana di Trevi, στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου και, με είσοδο για όλους, στη ρωμαϊκή αρένα, το Κολοσσαίο. Η προγραμματισμένη επίσκεψη στην Καζέρτα ακυρώνεται ενώ οι ξεναγήσεις στις κατακόμβες της Νάπολης θα πραγματοποιηθούν κανονικά τη Δευτέρα  9/2 ή την Τρίτη 10/2.    
Για την κατάθεση της προκαταβολής και τους τραπεζικούς λογαριασμούς θα ενημερωθείτε με νεότερη ανάρτηση ή αποστολή μαίηλ.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από συνεννόηση με το πρακτορείο, θα  διατεθεί πούλμαν για τη μετάβασή μας προς και από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» (με σημείο συνάντησης το σχολείο), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους μαθητές.

Σας ευχόμαστε να έχετε μια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Οι καθηγητές:
Γιάννης Αναστασιάδης, Γεωργία Κολλινιάτη, Μορφία Μάλλη,  Δέσποινα Μητσιάδη

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ-ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ !